Dil kursununa 12-40 hafta arası 30 saatlik program kaydı ile birlikte gereken evraklar şunlardır:

  • Başvuru Formu
  • Karakter referans mektubu
  • Çocuk bakımı referans mektubu
  • Aileye Yönelik Yazılmış Mektup
  • Vesikalık fotoğraflarınız
  • Fotoğraflar, Sürücü Belgesi.

Ne Zaman Başvurmalıyım?

Aile yerleştimenizin zaman alabileceğini düşünerek ve ek olarak vize işlemlerinin de bazen uzayabildiğini hesaba katarsanız gitmek istediğiniz tarihten en az 2 en fazla 4 ay öncesinden başvurmanızı öneriyoruz.

Demi Pair başvuru prosedürü:

  • Öncelikle dil okuluna gidilmek istenen süre kadar yoğun dil kursu kaydı yapılmalıdır. Bunu mutabiken akul kayıt belgeleri elimize ulaşır.
  • Vize için talep edilen belgeler Ozman Yurtdışı Eğitim ile birlikte hazırlanıp, kontrol edilir.
  • Başvurnuzun olumlu geçmesi durumunda Avustralya Konsolosluğu’nun anlaşmalı olduğu sağlık kuruluşlarından birinde kontrolden geçmeniz ve rapor almanız gerekecektir. Bu aşamada okul ücretinin tamamı ödenmelidir.
  • Size uygun aile eşleşme çalışmaları başalayacak ve ailenizin bulunacaktır.
  • Okul ücretinin ödendiğine dair belge ve sağlık raporunuz ile vizenizi alabilirsiniz.

Daha detaylı görüşme ve başvuru için sizi ofisimizde görmekten mutluluk duyacağız…..